Jdi na obsah Jdi na menu

První výhra nových Vranovic! 4-1 porazily Mělčany

22. 2. 2010

SK Vranovice - Mělčany 4--1 (1-0)

Góly: Sečkář, Nevěděl, Jelínek, Zetel

Sestava: Dofek - Koubek - Dražka, Unger, Ježa (Svoboda) - Blecha, Vybíral (Jelínek), Klaiba, Pavláček (Rosa) - Nevěděl, Sečkář (Zetel)

 

Tak jsme se všichni dočkali. Po 4 prohrách na zimním turnaji přišla první výhra a nutno podotknout že byla opravdu zasloužená.

Poprvé jsme nastoupili se stoperem a vzdali tak snahy o to hrát na 3 obránce bez stopera. Ukázalo se to jako velice dobré rozhodnutí. Navíc chybějícího Romana Ryzího zastoupil na výbornou Pavel Koubek, který již v dorostu několikrát z nouze na stoperovi nastoupil a vždy si vedl výborně. Za celý zápas neudělal jedinou chybu a každý jeho odkop mířil neomylně do hřiště, byl prostě jedním z nejlepších hráčů na hřišti a naprosto klíčovou postavou. V brance opět kraloval bezchybný Honza Dofek, kterého překonal soupeř pouze z penalty ve druhém poločase. V tom prvním ale předvedl několik prvoligových zákroků a hlavně jemu můžeme vděčit za to, že jsme opět nemuseli dotahovat.

První branku vstřelil po rohovém kopu Pepé Puyol Sečkář, když k němu propadnul špatně odehraný míč a Pepé pohodlně doklepnul do prázdné brány. Prostě ve správný čas na správném místě. Vranovice se rozjížděly pomalu, ale kombinace se čím dál více daříla a zapojoval se do ní celý tým. Záloze velel Radek Klaiba a ve středu mu velice zdatně pomáhal Vašek Vybíral. Na krajích jezdili nahoru dolů Tonda Blecha a Peťa Pavláček. Útočnici byli velice pohybliví a prakticky vždy bylo komu přihrát. Co se obrany týče tak před již chváleným bezchybným stoperem operovala jako vždy tvrdá a spolehlivá věž jménem Tomáš Unger. Kraje udělali nepropustnými Filip Dražka a Michal Ježa, který po pouhých 2 trénincích hrál hodně dobře. Ve druhé půli ho pak neméně zdatně zastoupil dorostenec Honza Svoboda. Druhý dorostenec Ondra Rosa pak naskočil buď na kraj zálohy nebo do útoku a také bojoval a zapojoval se do kombinace.

Po vyrovnání ve 2. poločase z pokutového kopu krásně uvolnil Klaiba nákopem přes obranu Radka Kennyho Nevěděla a ten nádhernou křižnou střelou vrátil vedení na stranu Vranovic. Pak naskočili do hry Ondra Jelínek a také Peťa Zetel a oba se prosadili. Jeden z nejlepších mužů na hřišti Kenny Nevěděl připravil krásným únikem gól na zlatém podnosu Ondrovi Jelínkovi. A na 4-1 zvýšil Peťa Zetel po samostatném úniku.

Jen tak dál, v úterý máme jediný trénink tohoto týdne, protože v pátek v 18 hod budeme hrát další přípravný zápas v Žabčicích na umělé trávě proti zatím nepotvrzenému soupeři. O víkendu na turnaji totiž nehrajeme, máme volno.

Vranky gól!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář